Fasan Suppe med Fasan souffle boller

Efter en lang og "kold" såt er det godt at komme ind og få varmen til en varm lækker suppe



SUPPE:

2 fasaner

4 liter vand 2  toppe af porrer 2 gulerødder 1 persillerod 2 stænger bladselleri 1 løg 2 fed hvidløg 3 laurbærblade 15 sorte peberkorn ½ bundt timian ½ bundt persille laurbærblade lidt peber korn

FYLD: 3 gulerødder 3 stængler bladselleri 2 porrer 1 persillerod

fasansoufflé -

4 fasanbryster  (ca. 500 g) 1 tsk groft salt 2 æggehvider(ca. 4 spsk) 2 dl 38 % fløde friskkværnet peber

fremgangs måde:

fasansoufflé:

1) Skær grove sener og hinder af fasan brysterne. Skær kødet i mindre stykker 2) kom dem i en foodprocessor sammen med salt. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. 3) Tilsæt æggehvider, fløde og peber og hak i yderligere til det er en jævn masse sættes på køl så det bliver en "fast" masse 4) tag en passende gryde og fyld den halvt op med vand kom salt samt laurbærblade i og lad det koge op efter en hurtigt opkog. krues der ned på svagt varme så vandtet små simre

5) tag en passede teske og lav små kugler og kom det ned i gryden. lad dem flyde op til overfladen og lad dem ligge i ca 1 minut gør dette til du er færdig med hele din masse

FREMGANGSMÅDE 1) skær brysterne af fasanerne og sæt dem til side i køleskabet. skyld fasan skrovet i koldt vand og kommes i en stor suppegryde. 2) Fyld op med vand, så det netop dækker fasan. Det plejer at passe med omkring 4 liter vand. 3) Kog vandet og og skum urenheder fra. 4) To porretoppe skæres i grove stykker, og det samme gør du med gulerødder, persillerod, bladselleri, løg og hvidløg. 5) Kom grøntsagerne ned i gryden, og tilsæt også laurbærblade, peberkorn, timian og persille. fasansuppen smages til når den er færdig, men du kan    allerede nu tilsætte to tsk salt. 6) Lad suppen koge op, skru ned for varmen, læg låg på gryden og lad nu din fasansuppe små simre i 2-3 timer.    Klargør imens suppeurterne/fyldet. Skær gulerødder, bladselleri og persillerod i små tern, mens porrerene snittes i tynde skiver. 7) Efter de 2-3 timer tages fasan og grøntsager op med en hulske. Skrovet og  Grøntsagerne kasseres. 8) Sigt suppen over i en skål og kom den tilbage i gryden. Kog nu suppen lidt ind. 9) Tilsæt fyldet/suppeurterne og lad det små simre i 8-10 minutter, så grøntsagerne er næsten møre. 10) tilsæt dine færdige kødboller og Smag suppen til med salt og peber efter eget behov servers med friskbagt brød enden koldt hvidvin eller en kold mørk øl til Velbekommen

0 visninger
  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon